Stii ce se intampla in Cluj?


Madeincluj lanseaza platforma virtuala madeincluj.org si expozitia de afise de autor pe tema Stii ce se intampla in Cluj?

7 decembrie, ora 20.00, ±CLUJ, eroilor 16

_

Initiativa madeincluj face parte din programul cultural independent Turnul Pompierilor – Observator Urban si are scopul de a crea un cadru de dezbatere profesională și publică pe teme critice legate de dezvoltarea urbană la Cluj.

– Platforma virtuala www.madeincluj.org urmăreste crearea unui spatiu de vizibilitate a proiectelor care influentează fata orasului Cluj-Napoca.

lansare – harta 3d a clujului si proiectele PUD si PUZ avizate de Comisia Tehnica de Amenajarea Teritoriului si Urbanism in 2009.

– Afisele expozitiei Stii ce se intampla in Cluj? se doresc a fi colaje care sa atraga atentia asupra schimbarilor din oras, totodata indemnand spre informarea permanenta a cetatenilor.

coordonator: Tiberiu Bucsa

teaser expozitie

design afis: Daniel Serban / Tibi Bucsa, text: Ina Stoian

autori afise:  Ruxandra Berindei-3, Anca Bordean-3, Ana Botezatu-1,  Dacian Groza-1, Ciprian Pasca-1, Elena Stoian-1, Daniel Serban-2

Initiativa face parte din programul cultural independent Turnul Pompierilor – Observator Urban, având scopul de a crea un cadru de dezbatere profesională și publică pe teme critice legate de dezvoltarea urbană la Cluj.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: